Verzending en Bezorging

Verzending

Bij besteding van €15,- heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor gratis briefpost verzending. Onder de €15,- betaald u een bijdrage van €1,50 voor het verzenden en verwerken van de bestelling. Bij bestelling van €50,- of meer heeft u de mogelijkheid om deze te laten verzenden met pakketpost. Onder de €50,- betaald u een eigen bijdrage van €6,75 voor het verzenden met pakketpost. U ontvangt een email met de track en trace zodra deze verwerkt is bij PostNL.

Normaal gesproken heeft u uw bestelling de volgende dag binnen wanneer deze zijn besteld op werkdagen voor 17:00.
PostNL geeft een garantie dat 95% van alle bestellingen de volgende dag bij de mensen thuis in de brievenbus ligt. Het wil dus wel eens voorkomen dat een bestelling een dagje of 2 dagen later komt. Ook kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat een bestelling zoek raakt in het verwerkingsproces van PostNL en hiervoor zouden wij willen vragen om toch een beetje geduld te hebben. Wanneer het pakket na 5 werkdagen nog niet aangekomen is bij u dan zullen we het pakket opnieuw verzenden.

 

Bezorging

Als we uw betaling op werkdagen voor 17.00 uur binnen hebben, wordt uw bestelling dezelfde dag dag nog verstuurd. Binnen Nederland wordt het dan meestal de dag erna bezorgd.

LET OP: zodra u het mailtje ontvangt dat uw bestelling verzonden is, zijn wij afhankelijk van PostNL. Daardoor kan het langer duren voordat u uw bestelling ontvangt. Heeft u een week nadat uw bestelling verzonden is, uw bestelling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op, onder vermelding van uw bestelnummer.

 

Transportrisico

Verzending gebeurt op risico van de verkoper. Wij kunnen echter geen harde levertermijn stellen. Als uw bestelling niet aankomt, dan wordt deze opnieuw verstuurd. De klant is verantwoordelijk voor het geven van een correct adres.

 

Afhalen

Afhalen is binnenkort mogelijk.